Pages


MRSFIRAIDA PREMIUM ENTERPRISE @KeDaiKiTa 2u (00253283-M)


Bismillahirrahmanirrahim..
Halaman ini mengandungi informasi produk kecantikan dan kesihatan yang HOT dan TERKINI bagi wanita mahupun lelaki dengan mudah ASK-ORDER-PAY-GET sebagai medium memudahcara bagi pelanggan mendapatkan info sebelum membuat pembelian. Produk akan dipelbagaikan mengikut kehendak pasaran semasa. Sokongan dan kepercayaan pelanggan menjadi tonggak kejayaan bisnes online kami♥

Produk

February 4, 2014

SKIN CARE LADY ARROGANT SERIES

SKIN CARE LADY ARROGANT SERIES 

  Dedikasi dari Azlee Khairi buat peminat dan pecinta setia drama "Love You Mr.Arrogant" dan penyokong setia beliau. Nahhh ... yg terbaik dari Azlee Khairi dengan berkongsi satu produk penjagaan kulit utk wanita dan lelaki dibawah label AK ARROGANT ENTERPRISE (milik Azlee Khairi)

Terbukti sememangnya berkesan untuk merawat wajah tanpa proses pengelupasan. Di datangkan dengan set 4in1. Ada set utk Lelaki dan set untuk Wanita.

  Dapatkan 25 set terawal dengan FREEGIFT

dengan harga istimewa!

WhatsApp/sms MrsFiraida aka Zu

012-2740462

 :)

 
SET AK7 LADY ARROGANT


SET AK7 MR. ARROGANT
MIRACLE SOAPOlahan ekstrak betik (Papain Enzyme) membantu melegakan kulit, mengecilkan pori kulit terbuka dan membantu mengurangkan masalah jerawat, noda hitam pada kulit dan membantu mencerah dan melembutkan wajah. Penggunaan secara rutin memberikan kulit yang bersih, lembut, cerah dan sekata.
CARA PENGGUNAAN:

Buihkan sabun ditapak tangan dan gosok di keseluruhan wajah dan leher. Sesuai dipakai diseluruh badan.

ARROGANT APPLE STEM CELL SERUMFormulasi terkini dengan Apple Stem Cell dan Grape Stem Cell adalah 2 bahan semulajadi yang sangat baik untuk perawatan kulit wajah. Ia mampu melindungi kulit dan kerosakan dan juga membersih kotoran kental pada kulit sehingga ke lapisan bawah kulit. Juga berkemampuan untuk merawat kerosakan atau luka kecil dan radangan pada kulit wajah. Memanjakan kulit. Tidak mengeringkan struktur kulit. Menguatkan struktur kulit dan menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. Sesuai digunakan setiap hari untuk lelaki dan wanita. 
CARA PENGGUNAAN:

Titiskan ditapak tangan dan oleskan dengan lembut keseluruhan wajah dan leher selepas menggunakan Miracle Soap sebagai pembersih utama. Penggunaan secara rutin dan teratur untuk mendapat kesan segera.

ARROGANT DAY CREAM FOUNDATIONMengandungi SPF 25 untuk melindungi kulit daripada pancaran UVA dan UVB yang boleh menjejaskan kulit. Mengndungi vitamin E bertindak sebagai antioksidan yang dapat meneutralkan radikal bebas, memperlahankan proses penuaan kulit dan melindungi kulit dari pancaran matahari yang menyebabkan kedutan. Tidak berminyak, tidak melekit amat sesuai sebagai asas make up.
CARA PENGGUNAAN:

Sapu dengan lembut dan sekata pada seluruh wajah dan leher dengan kadar yang nipis. Sesuai untuk semua jenis kulit.
ARROGANT NIGHT CREAMFormulasi perawatan kulit wajah dengan ekstrak buah-buahan yang membantu dengan selamat untuk mencerah dan mengawal pertumbuhan jerawat, jeragat, bintik hitam dan sebagai noda pada kulit. Krim ini juga dapat membantu untuk menganjalkan kulit wajah dengan efek lembut. Penggunaan secara harian dan rutin menjadikan kulit lembut, berseri dan sekata.
CARA PENGGUNAAN:

Untuk penggunaan malam sahaja. Sapu dengan lembut dan sekata pada seluruh wajah dan leher dengan kadar yang nipis. Sesuai untuk semua jenis kulit.


 TESTIMONI YANG BERJAYA

* MENGHILANGKAN KESAN JERAWAT BARU
*MELUMPUHKAN TUMBESARAN JERAWAT BARU
*MENUTUP DAN MENGECILKAN LIANG PORI TERBUKA
*KULIT JELAS KURANG KUSAM
*LEMBAP DAN LEMBUT SEJURUS PENGGUNAAN SABUN DAN SERUM dapatkan 25 set terawal dengan FREEGIFT


dengan harga istimewa!


WhatsApp/sms MrsFiraida aka Zu

012-2740462

 :)


No comments:

Post a Comment

*SELAMAT DATANG *

Menjual barang-barang yang diperlukan oleh sesiapa saja walau dimana jua anda berada secara Online.

*UNTUK TEMPAHAN*

Nama:
No Tel:
Alamat:
Barang pesanan: Tungku Moden
Detox Patch
Barang Terpakai
Lampin Moden
Baju
Makanan
Detail pesanan anda:(KodItem,Kuantiti dll)
Email:

Put a website form like this on your site.