MRSFIRAIDA PREMIUM ENTERPRISE @KeDaiKiTa 2u (00253283-M)


Bismillahirrahmanirrahim..
Halaman ini mengandungi informasi produk kecantikan dan kesihatan yang HOT dan TERKINI bagi wanita mahupun lelaki dengan mudah ASK-ORDER-PAY-GET sebagai medium memudahcara bagi pelanggan mendapatkan info sebelum membuat pembelian. Produk akan dipelbagaikan mengikut kehendak pasaran semasa. Sokongan dan kepercayaan pelanggan menjadi tonggak kejayaan bisnes online kami♥

Saturday, August 17, 2013

K-COLLY SWEET 17 1.5MILLION KOLLAGEN

Assalamualaikum uols...

Selepas fenomena Aurawhite, kini keluar pula produk terbaru dari Malaysia yang menggunakan teknologi Korea iaitu K-Colly.




Jum tengok apa itu K-Colly?

K-Colly Sweet 17 dihasilkan daripada teknologi nano Korea yang paling halus dan mengandungi khasiat kandungan sebanyak 1.5 million MG. ( sebelum ni 1 million mg)

OMG - dah upgarde...mesti lagi bagus?? tak juga..bagi as masa aurawhite 400,000mg tu pun ok dah..tengok pada badan yang guna (~~)v.


K-Colly mengandungi bahan-bahan seperti berikut bagi mencerahkan kulit kusam, menyembuhkan masalah jerawat, rambut, kuku dan tulang :-

  • HYDROLIZED MARINE COLLAGEN 
  • ASTAXANTHIN  - bagus untuk mereka yang penyakit eczema
  • COENZYME Q-10 
  • L-GLUTATHIONE BERRY PLUS - fungsi untuk mencerahkan kulit kusam
  • MULTIVITAMIN - ni bagus untuk kulit juga, tulang, rambut dan kuku
  • PURE PEARL POWDER - untuk kulit nampak glowing
  • HYALURONIC ACID - yang ni untuk kuatkan tulang, akar rambut, kuku
  • 12X STEM CELL (Apple, Cranberry, Pomegranate, Tomato, Rossele, Cherry Acerolla, Snow Lotus, Raspberry, Peach) - stem cell pun sama juga untuk kebaikan keseluruhan badan


ANTARA KEBAIKAN / KELEBIHAN K-COLLY


1) Membantu merawat masalah kulit seperti jerawat,jeragat,tona kulit tidak sekata.

2) Khas untuk mencantikkan kulit dengan menghaluskan kulit,memutihkan kulit secara semulajadi,menghaluskan kulit serta meningkatkan kelembapan kulit 10 X lebih cepat.

3) Makanan tambahan terbaik untuk kulit kelihatan muda, sihat dan lebih cerah.

4) Juga terbaik untuk merawat penglihatan, gigi, kuku ,sendi , otot dan rambut.

5) Melawan radikal bebas serta antioksidan semulajadi.

6) Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik.

PANTANG LARANG K-COLLY

Mana-mana produk pun sama sahaja pantang larangnya...

- Jangan minum kafein, alkohol, kopi teh..

- Kalau nak minum juga minum dalam kuantiti yang sedikit dan selepas 3-4 jam pengambilan K-Colly

- Jaga pemakanan dan macam biasa sentiasa rajin minum air masak/ air kosong / air mineral mengikut keperluan badan kita.


KESAN PENGAMBILAN K-COLLY

Menurut HQ K-Collly kesan dah boleh nampak seawal 3 hari selepas penggunaan dengan tertib dan menjaga pantang larang di atas.

Tapi selalunya, as nak nasihatkan awal-awal....efektifnya produk ni bergantung kepada penerimaan badan kita juga...

Jadi jangan cepat putus asa..sebab kita dah cuba dan Allah yang mengizinkannya..


CARA MINUM K-COLLY


1. Ambil 1 jam sebelum sarapan atau sebelum tidur malam
2. Masukkan 1 scoop K-Colly ke dalam mulut tanpa air
3. Biarkan 3- 5 Saat serbuk K-Colly dalam mulut dan larut bersama enzim air liur dan telan

Sangat mudah...tidak perlu shake atau bancuh dalam cawan. Serbuk K-Colly sangat mudah meresap ke dalam salur darah kerana kelebihan teknologi nano yang sangat halus itu (^^)/


---------------------------------------------------------------------------------------


TESTIMONI TERKINI K-COLLY


UPDATE 21 JULAI 2013












♥♥ HARGA K- COLLY Sweet 17 - 1.5 Miliion ♥♥

(tanpa 22 items freegift)
RM 135.00 (SEMENANJUNG)
RM 145.00 (SABAH SARAWAK)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 comments:

  1. boleh di dapati di kedai yang terdekat x??? sy tgok kt fb rm179.. kt blog ni murah pulak yea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. K-Colly Sweet 17 Indonesia
      www.kcollysweet17indonesia.com
      www.facebook.com/kcollywhiteningskin
      Whatsapp 081 396 227700
      Bb 7CBED09F

      Delete
  2. harganya berapa,.? bisa dikirim ke indonesia,.?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Indonesia bisa order ke kami ya via sms/whatsapp : 085755703766 :) pengiriman dari medan dear, kami tunggu ^^

      Delete

YA ALLAH, bahawasanya waktu dhuha itu waktu dhuha-Mu, kecantikan ialah kecantikan-Mu, keindahan itu keindahan-Mu, kekuatan itu kekuatan-Mu, kekuasaan itu kekuasaan-Mu dan perlindungan itu perlindungan-Mu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah dan jika ada di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar permudahkanlah, jika haram sucikanlah, jika masih jauh dekatkanlah berkat waktu dhuhaMu keagunganMu, keindahanmu, kekuatanmu dan kekuasaanmu, limpahkanlah kepada kami segala yang telah engkau limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh. Amin.

*SELAMAT DATANG *

Menjual barang-barang yang diperlukan oleh sesiapa saja walau dimana jua anda berada secara Online.

*UNTUK TEMPAHAN*

Nama:
No Tel:
Alamat:
Barang pesanan: Tungku Moden
Detox Patch
Barang Terpakai
Lampin Moden
Baju
Makanan
Detail pesanan anda:(KodItem,Kuantiti dll)
Email:

Put a website form like this on your site.