MRSFIRAIDA PREMIUM ENTERPRISE @KeDaiKiTa 2u (00253283-M)


Bismillahirrahmanirrahim..
Halaman ini mengandungi informasi produk kecantikan dan kesihatan yang HOT dan TERKINI bagi wanita mahupun lelaki dengan mudah ASK-ORDER-PAY-GET sebagai medium memudahcara bagi pelanggan mendapatkan info sebelum membuat pembelian. Produk akan dipelbagaikan mengikut kehendak pasaran semasa. Sokongan dan kepercayaan pelanggan menjadi tonggak kejayaan bisnes online kami♥

Produk

form action="tabview.html" method="get"> < form>

August 17, 2013

K-COLLY SWEET 17 1.5MILLION KOLLAGEN

Assalamualaikum uols...

Selepas fenomena Aurawhite, kini keluar pula produk terbaru dari Malaysia yang menggunakan teknologi Korea iaitu K-Colly.




Jum tengok apa itu K-Colly?

K-Colly Sweet 17 dihasilkan daripada teknologi nano Korea yang paling halus dan mengandungi khasiat kandungan sebanyak 1.5 million MG. ( sebelum ni 1 million mg)

OMG - dah upgarde...mesti lagi bagus?? tak juga..bagi as masa aurawhite 400,000mg tu pun ok dah..tengok pada badan yang guna (~~)v.


K-Colly mengandungi bahan-bahan seperti berikut bagi mencerahkan kulit kusam, menyembuhkan masalah jerawat, rambut, kuku dan tulang :-

  • HYDROLIZED MARINE COLLAGEN 
  • ASTAXANTHIN  - bagus untuk mereka yang penyakit eczema
  • COENZYME Q-10 
  • L-GLUTATHIONE BERRY PLUS - fungsi untuk mencerahkan kulit kusam
  • MULTIVITAMIN - ni bagus untuk kulit juga, tulang, rambut dan kuku
  • PURE PEARL POWDER - untuk kulit nampak glowing
  • HYALURONIC ACID - yang ni untuk kuatkan tulang, akar rambut, kuku
  • 12X STEM CELL (Apple, Cranberry, Pomegranate, Tomato, Rossele, Cherry Acerolla, Snow Lotus, Raspberry, Peach) - stem cell pun sama juga untuk kebaikan keseluruhan badan


ANTARA KEBAIKAN / KELEBIHAN K-COLLY


1) Membantu merawat masalah kulit seperti jerawat,jeragat,tona kulit tidak sekata.

2) Khas untuk mencantikkan kulit dengan menghaluskan kulit,memutihkan kulit secara semulajadi,menghaluskan kulit serta meningkatkan kelembapan kulit 10 X lebih cepat.

3) Makanan tambahan terbaik untuk kulit kelihatan muda, sihat dan lebih cerah.

4) Juga terbaik untuk merawat penglihatan, gigi, kuku ,sendi , otot dan rambut.

5) Melawan radikal bebas serta antioksidan semulajadi.

6) Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik.

PANTANG LARANG K-COLLY

Mana-mana produk pun sama sahaja pantang larangnya...

- Jangan minum kafein, alkohol, kopi teh..

- Kalau nak minum juga minum dalam kuantiti yang sedikit dan selepas 3-4 jam pengambilan K-Colly

- Jaga pemakanan dan macam biasa sentiasa rajin minum air masak/ air kosong / air mineral mengikut keperluan badan kita.


KESAN PENGAMBILAN K-COLLY

Menurut HQ K-Collly kesan dah boleh nampak seawal 3 hari selepas penggunaan dengan tertib dan menjaga pantang larang di atas.

Tapi selalunya, as nak nasihatkan awal-awal....efektifnya produk ni bergantung kepada penerimaan badan kita juga...

Jadi jangan cepat putus asa..sebab kita dah cuba dan Allah yang mengizinkannya..


CARA MINUM K-COLLY


1. Ambil 1 jam sebelum sarapan atau sebelum tidur malam
2. Masukkan 1 scoop K-Colly ke dalam mulut tanpa air
3. Biarkan 3- 5 Saat serbuk K-Colly dalam mulut dan larut bersama enzim air liur dan telan

Sangat mudah...tidak perlu shake atau bancuh dalam cawan. Serbuk K-Colly sangat mudah meresap ke dalam salur darah kerana kelebihan teknologi nano yang sangat halus itu (^^)/


---------------------------------------------------------------------------------------


TESTIMONI TERKINI K-COLLY


UPDATE 21 JULAI 2013












♥♥ HARGA K- COLLY Sweet 17 - 1.5 Miliion ♥♥

(tanpa 22 items freegift)
RM 135.00 (SEMENANJUNG)
RM 145.00 (SABAH SARAWAK)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 comments:

  1. boleh di dapati di kedai yang terdekat x??? sy tgok kt fb rm179.. kt blog ni murah pulak yea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. K-Colly Sweet 17 Indonesia
      www.kcollysweet17indonesia.com
      www.facebook.com/kcollywhiteningskin
      Whatsapp 081 396 227700
      Bb 7CBED09F

      Delete
  2. harganya berapa,.? bisa dikirim ke indonesia,.?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Indonesia bisa order ke kami ya via sms/whatsapp : 085755703766 :) pengiriman dari medan dear, kami tunggu ^^

      Delete

*SELAMAT DATANG *

Menjual barang-barang yang diperlukan oleh sesiapa saja walau dimana jua anda berada secara Online.

*UNTUK TEMPAHAN*

Nama:
No Tel:
Alamat:
Barang pesanan: Tungku Moden
Detox Patch
Barang Terpakai
Lampin Moden
Baju
Makanan
Detail pesanan anda:(KodItem,Kuantiti dll)
Email:

Put a website form like this on your site.