Pages


MRSFIRAIDA PREMIUM ENTERPRISE @KeDaiKiTa 2u (00253283-M)


Bismillahirrahmanirrahim..
Halaman ini mengandungi informasi produk kecantikan dan kesihatan yang HOT dan TERKINI bagi wanita mahupun lelaki dengan mudah ASK-ORDER-PAY-GET sebagai medium memudahcara bagi pelanggan mendapatkan info sebelum membuat pembelian. Produk akan dipelbagaikan mengikut kehendak pasaran semasa. Sokongan dan kepercayaan pelanggan menjadi tonggak kejayaan bisnes online kami♥

Produk

July 19, 2013

THANYAPORN PUERARIA MIRIFICA FOR GORGEOUS BREAST





PRODUK ORIGINAL!!!! DIJAMIN BERKESAN!
Produk kesihatan antarabangsa yang digunakan secara meluas untuk proses pembesaran payudara dan mencantikkan payudara. Kenapa perlu pilih Thanyaporn pueraria mirifica?
  1. Pengilangnya adalah antara yang terbesar di Thailand
  2. Mempunyai ladang Pueraria Mirifica sendiri
  3. Kandungan Pueraria Mirifica yang lebih berbanding produk produk lain
  4. Kualiti yang tinggi
  5. Thanyaporn adalah sediaan herba 100% semulajadi, Thanyaporn digunakan sebagai alternatif kepada pembedahan plastik

Larangan pengunaan produk Tanyaporn pueraria mirifica
  1. Tidak sesuai untuk wanita berumur 20 tahun ke bawah
  2. Untuk perempuan mengandung sila dapatkan nasihat doktor sebelum mengambil Thanyaporn pueraria mirifica

KOLEKSI TESTIMONI THANYAPORN PUERARIA 
MIRIFICA





-hi sy nk share pengalaman sy...1st day sy mkn,sy da rsa tegang2 kt breast sy...wahh mmg bgus produk ni..n skrg,da sminggu mkn, sy amat brpuas ati.breast tegang n shape montok..bulat...punggung sy pn makin pejal n ada shape...bila baring n dduk da xrsa tulang punggung...suke nye!!! so sy proceed lg..nk tgk hasil yg lbey marvelous! lg 1 perubahan kulit dy..lebey smooth n cerah lak..sy xpsti ini kesan drnya or not...sbb sy pn xde mkn suppliment len..so far mmg best...nnt sy nk amalkan..tq kedai cempaka!!!-NADIA

-salam sis, sy nk kasi testi ni. alhamdulilah after 2mggu lbh mkn pil thanya mmg sy terasa kesannya..breast betul2 rasa dh pejal, padat, besar sbb breast sy sblm ni kecik, n then nmpk bulat . pd bhgn nipple pn dh nmpak ada kesan kemerahan..suke sgt2 wlpn pd permulaan tiap2 mlm rase sengal2 kt breast tu..tp ok dh..
y plg best, buat sy makin cergas, xletih...xde lg rasa nk tdo pd waktu ptg n senja..he3 nt sy update testi lg bln dpn pd sis. insyaallah.. - FIZA

-ubat ni mmg bgus n brkesan...3 hari mkn pyudara da rse sengal2. mkin brisi n montok...kulit pn rse mkin licin..-HANAZ

-dulu dada ni mcm leper je..tp skrg pd tu ada bentuk dah n satu lagi perubahan pada punggung i..betambah gebu gitu..mmg suka sbb ada perubahan, kwn pun tegur. sbb tu i amik 2 botol..
kalau makan sblm tido n pagi sok makan lagi xda effect ke? takut telebih2 pulak... CIKGU

-salam kak.. dah 2 mmgu sy gne produk nie, dan hasilnya mmg berkesan.hehehe, hari pertama gne rase sengal2 pd payudara tp sy truskan gne smp skrang.. Bra pulak terase sempit dan terpaksa tukar ke saiz 34B.. seronoknya rase.. Trima kasih yer-YANTI

-ok,kat breast nampk bulat dh sket..kat punggung nmpk gebu ler gak,n yg paling best sya rasa kulit nampk semakin bersih n berseri le kak..sya mkan bru dkt sebln-NONA

- i mkn pil ni...2 biji lepas bfast..ade rasa tegang2 sikit kat breast..tp kat punggung mmg nmpk firm...ni pun mkn on off..heheh...asyik lupa je...kena sabar lah sikit lah tk same semua individu kan...- MRS_Z

-breast jadi penuh..size C..mantap lagi..before this cup A :)..d best part is..keputihan ok...aliran haid pn ok..:)..-MISSY

- bagus ubat nie..sy pun makan..beli direct dari thailand..dia pejalkan breast yg lembik2 tu..:) lagipun bahan2 dia selamat..sy keje dgn pharmaceutical & biotech company..so bole check..MENAZLENS

-2 minggu ambik dah bleh rase ade perubahannyer.. - GULIE

- akum..mrningss..nk share testi skitla kat sini..i bru mkn thanya ni 2weeks,my boob n butt xnmpak apa2 prubahan lg..tp..perbezaan ketara i rasa bdn i xmudah letih atau lesu..sbenarnya itula antara kebaikan mirifica ni,overall gitu..so selain segala khazanah2 smakin up,bdn kita jgak smakin cergas dan feel young..
i lbih tertarik pd kndungan mirifica yg amat2 lah bgus utk ksihatan kseluruhan wanita..so,bertawakal telan je thanya ni utk kesihatan dan anggap je khazanah2 yg akan semakin2 up tu sbagai hadiah atas kesabaran kita mengamalkan tnpa jemu thanya ni..insya allah..klu org lain sibuk measure boop n butt,i plak tgh sibuk measure stamina and muscle i sejak mkn thanya ni..hehehe.. pegi gym stakat running 1jam plus weight lifting smakin mudah i buat,klu x dulu mcm lekas semput jee..bdn makin terbentuk,kulit mkin berseri..best!best! - LEO79

- dah semiggu mkn tp baru smlm rasa ssh nk pakai seluar, myb muntut dah naek sket kot siap kena lompat2 lagi tyme nk pakai tu.- YULEEN

-ni dah 2minggu makan.. fuh mmg bkesan.. 1st week rasa sengal2 aje, tapi karang ni( baru 2nd week) pd dah jelas nampak lebih bulat. kulit pun nampak bseri skit.. masa dengar/ tgk org lain beri testi mcm caya tak caya... husband pun sama.. ha nanti bolehlah show off haha! - JOSWEET2

PENGGUNA 1 : jaja_aimin - i dah try dan dulu ada jual tp lately dah x de... yaya... brg ni sgt2 lah laris... try la jual.. confirm x hengat dunia nak arrange order... last year i jual every day ada je org nak beli... no need promot sgt sbb dh ramai yg tahu psl keberkesanan this kind of capsul. And i dah consume product ni dah lama n mmg berkesan.. :-)

PENGGUNA 2 : adnil -dah mkn dlm 2 bln kot.. mmg ada perbezaan lah.. makan pun senang je, sebiji sehari -mmg disyorkan minum susu for better result.

PENGGUNA 3 : narcolepcy - kandungan pueraria mirifica ni fungsinya firmkan balik urat2 dan sistem dlm breast kita, bila makan tugas pueraria ni akak segarkan mana2 urat supaya bagi tegang dan breast akan naik, bukan utk bahagian dakam tp baik utk kulit breast, nampak cantik dan sekata. makan sampai rasa puas hati dan boleh stop tp penjagaan rapi perlu ada, kalau teruskan, breast akan maintain bulat dn berada di tempat yg sepatutnya

PENGGUNA 4 : catalina- salam,nk kasi testi lps 1 bulan makan dgn gigihnya...so far mmg nmpk ada perubahan....ada peningkatan dr segi sizebulatan pon makin ketara & makin firm Alhamdulillah ini yg paling cepat & berkesan to mekmila mmg ada problem hormon estrogen yg low ..yg membantutkan pembesaran my PD pd tahap size remaja 15 thn luckilylah selama ni kmila guna serum DMAE yg keep my PD drp sagging & jd miss airport landing so lps kmila combine ngan kapsul niwalllaaa.!!!..mmg makin bengkak & comei jadinya...:pompom::pompom::pompom:

PENGGUNA 5 : olaolie-salam,saya pun amik kapsul ni juga....mmg de best lah...selain menegang mcm i yg dah lusuh ni....tapi juga untuk meng"grip"kan kat toot.....

PENGGUNA 6 : erika ,ada dalam 2 minggu kot..x ingat plak tapi dalam awal bulan ari tu laa, kire x sampai sebulan lagik le amik pil niee...mmg cepat kesan die pada saya..mmg baguss...

PENGGUNA 7 : comel1878 - baru 13 hari makan pil niee...tp ade kesan dah la, alhamdulilah ...jgn la meletupsss yangg, laki kite larik kangg....tujuan amik bukan nak besar, just nak firm kan sbb kite pun tgh diet so area kembar ni mmg susut nilai gak laa kan...

PENGGUNA 8 : xxxx - Ipoh. Saya sungguh berterimakasih kerana anda memperkenalkan produk ini,saya telah mencuba pelbagai produk seperti serum,cream.Semuanya tidak berkesan. Setelah memncuba produk ini,payudara saya tegang dan pejal dalam jangkamasa dua minggu dan membesar setelah menggunakan selama sebulan.Tidak cuba anda tidak akan percaya.Harga pun murah banding produk lain dan boleh digunakan selama 2 bulan.

PENGGUNA 9 : xxxxx - Alor Star. Malu nak cakap sebab setelah mencuba produk ini,orang asyik pandang payudara saya sahaja.Teman lelaki dipejabat asyik intai sahaja.Malah suami saya asyik ajak bersama sahaja.Jika tak percaya anda cuba dan buktikan sendiri

PENGGUNA 10 : kam - ..i rasa mcm dah nampak kesan my pd dah firm skit pastu my fren ada tegur ckp mcm besar skit la.

PENGGUNA 11 : Ginea - wah..wah..best..kalini makan ikut saranan yaya baru nampak kesan. ni botol yg ke 2.

PENGGUNA 12 : Erin - kak yaya..kalo da dapat size p.d yg kte nak tuh..kte kene continue or stop mkn pil ni?takot mmbesar mcm belon korg yg mkn pil ni perasan tak keputihan kat tuuutttt dah kurang sgt2?

PENGGUNA 13 : eveready - saya dah masuk hari ke 5....dah rasa firm sikit...huh x sabar ni...hehehe

PENGGUNA 14 : jgn buang mase.. ko ambil thnyporn skrg aku pon dah rase perubahannye,amat la bpuas hati. aku suke dgn hasil berthanypon nih.. serius ari tuh ade aku ambik pic breast aku mase kat toilet saje je ambik.. nak tgk sendiri hasil pil nih mmg puas ati laa...yezzer... mmg best aku sbgi penggune melahirkan kepuasan ht aku mekasih yaya

PENGGUNA 15 : nk share testi kt sini.. harini dah seminggu mkan..PD ade denyut2..bontot ade sakit2 sikit..tp xde nmpak pape lg la..just denyut2 je..harap2 ade perubahan..xsabar dah nih

PENGGUNA 16 : syasyamin : I dh mkn 2wks tadi pagi notice boobies dh mcm tegang n sss dh mcm tinggi ke aku yg pasan hehe sukeeee

PENGGUNA 17 : Sya : hehe malu plak yaya.. mksud sha tak perlu pakaipelincir.. Jd sekurang2nya ada gak manfaat thanyaporn ni.. Sesambil tunggu breast membesar masih ada manfaat lain yg kita perolehi..

PENGGUNA 18 : 013-28****9: , seronoknya..sy punya mmg nmpk beza than b4.dh firm..n bulat.hikhik.cuma tgh tunggu die nk besar lg..sy ni kdg2 tlupa gk mkn after bekfast.huhu.br lebih kurang 2 minggu.okla tu kn..

PENGGUNA 19 : 016-822**** : Thanks kak,dah 1 bulan mkn pil tu ketara saya nampak perubahan pada breast saya semakin pejal dan montok, dulu kendur mengalahkan perempuan beranak 5.

 PENGGUNA 20:017-6456***: Mula2 habis 1 botol xde apa2 kesan pun, setelah saya minta pendapat akak dan saya amalkan minum susu tiap hari, banyak minum air masak dan kurangkan minuman berkafein, Alhamdulillah skrg dah rasa perubahan..Dulu tiap2 hari saya minum nescafe,patutla xde perubahan.

Some people tell us in 7 days. Some people took 7 - 8 weeks for Pueraria Mirifica for Breast Enhancement to show results. Some in between. Most people reach their maximum/desired size in 3 months and used Mirifem for another 3 months for long lasting results. (6 bottles)
--------------------------------------------------------------------------------------

1 botol = RM65

2 botol = RM120

*FREE POSTAGE FOR SEMENANJUNG

+ RM5 SBH &SWK

CARA UNTUK ORDER:
pm/sms/WhatsApp:012-2740462

**SILA COMMENT FEEDBACK TESTIMONI JIKA BERMINAT..TQ
ATAU..
EMAIL: kedaikita2u@gmail.com


****100% natural herbs,halal & diluluskan oleh FDA =World Food & Drugs Administratin. Produk ni dipasarkan ke seluruh dunia.*****


1 comment:

  1. Professionally written blogs are rare to find, however I appreciate all the points mentioned here. I also want to include some other writing skills which everyone must aware of.
    pueraria mirifica powder

    ReplyDelete

*SELAMAT DATANG *

Menjual barang-barang yang diperlukan oleh sesiapa saja walau dimana jua anda berada secara Online.

*UNTUK TEMPAHAN*

Nama:
No Tel:
Alamat:
Barang pesanan: Tungku Moden
Detox Patch
Barang Terpakai
Lampin Moden
Baju
Makanan
Detail pesanan anda:(KodItem,Kuantiti dll)
Email:

Put a website form like this on your site.