Pages


MRSFIRAIDA PREMIUM ENTERPRISE @KeDaiKiTa 2u (00253283-M)


Bismillahirrahmanirrahim..
Halaman ini mengandungi informasi produk kecantikan dan kesihatan yang HOT dan TERKINI bagi wanita mahupun lelaki dengan mudah ASK-ORDER-PAY-GET sebagai medium memudahcara bagi pelanggan mendapatkan info sebelum membuat pembelian. Produk akan dipelbagaikan mengikut kehendak pasaran semasa. Sokongan dan kepercayaan pelanggan menjadi tonggak kejayaan bisnes online kami♥

Produk

October 28, 2010

Ambank Inspector ATM Contest
Bismillahirrahmanirrahim...
salam... 1st time wat entry bertulis nih..release skjp dgn Ambank Contest.

Ptg smlm sy mendapat jemputan last call dari pihak ManggaAd yg sudi menjemput ke majlis pelancaran Ambank Inspector ATM Contest di Taylors University, Subang. Di mana dalam majlis tersebut wartawan dan blogger dijemput utk memeriahkan majlis disamping mengajukan soalan2 kepada barisan panel yg terdiri daripada Ambank dan & 7 Eleven. Ambank berusahama meletakkan Auto Teller Machine(ATm) di setiap kedai 7E di seluruh Malaysia. Dan pada bulan Dismber nnti Ambank juga mmbuka cawangannya di University Taylor Lakeside, Subang.

SEpnjg majlis berlangsung, sy dapat berkenal-kenalan dgn Puan Ruziha, SeriAtina, Justin Tan dan tidak ketinggalan sempat bertegur dgn Dato Mohd Noor Al-Akbari dan isteri DatinMardziyah Hj Hashim. Siapakah mereka2 ini, boleh la klik pada nama2 meraka.

Sesuatu yg baru bg peniaga kecil2an maya sprt sy..Apapun pengalaman pertama bertemu dikalangan blogger dan rakan yg lebih senior dlm bidang perniagaan internet atau alam nyata ternyata mengujakan..

Berbalik kepada cerita pasal AmBank Contest ni, terdapat cara2 utk menyetainya.. Tunggu slps sy wat special entry berkenaan Contest tersebut dan invite rakan2 lain yg ada Facebook utk menyertainya...
antara hadirin yang mendapat jemputan.. tak silap kt atas tu is blogger jugak
VIP yg terlibat dalam majlis pelancaran. Dilancarkan oleh YB Datuk Mahdi Murad,sblm tu penerangan tlh disampaikan oleh Mr. Brad Gravell.
jamuan ringan tapi dishes agak berat jugak..hahahha i like makan2!..
dari kiri Pn. Ruziha, Me, Datin & Dato' Mohd Noor Al-Akhbari, blogger,
Justin Tan dan Nurmalangkah2 utk menyertai contest ni mudah saje... semudah 1..2...3!

>>>>>>>>>>>>>>>KLIK SINI <<<<<<<<<<<<<<<<<<
dan ikuti langkah-langkah yang diberikan. Selamat mencuba!

No comments:

Post a Comment

*SELAMAT DATANG *

Menjual barang-barang yang diperlukan oleh sesiapa saja walau dimana jua anda berada secara Online.

*UNTUK TEMPAHAN*

Nama:
No Tel:
Alamat:
Barang pesanan: Tungku Moden
Detox Patch
Barang Terpakai
Lampin Moden
Baju
Makanan
Detail pesanan anda:(KodItem,Kuantiti dll)
Email:

Put a website form like this on your site.